• Τα νέα μας

Νέο εξειδικευμένο κέντρο Αναίμακτης Βλεφαροπλαστικής

vlefaroplastiki01

Νέο εξειδικευμένο κέντρο Αναίμακτης Βλεφαροπλαστικής στη EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

www.vlefaroplastiki.gr

 

Από τις αρχές του 2015  λειτουργεί στη EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ εξειδικευμένο κέντρο Αναίμακτης Βλεφαροπλαστικής.

 

 

Με τον όρο «αναίμακτη βλεφαροπλαστική» καθορίζεται μία νέα θεραπευτική αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος, χρησιμοποιώντας μία καινοτόμο τεχνική που κάνει χρήση της 4ης κατάστασης της ύλης (το plasma).

 

Η πρωτοποριακή τεχνολογία επιτρέπει τη χρήση της νέας αυτής ενέργειας, για την αποτελεσματική απαλλαγή από τις  ανεπιθύμητες ρυτίδες, ηλιακές φακίδες, ουλές, ξανθελάσματα, ογκίδια, θηλώματα, υπερκερατώσεις κλπ.

 

Σε περιπτώσεις δερματοχάλασης (περίσσεια δέρματος στα βλέφαρα) των άνω και κάτω βλεφάρων, η νέα αυτή φόρμα ενέργειας, μας επιτρέπει να έχουμε αποτελέσματα, εφάμιλλα της παραδοσιακής χειρουργικής βλεφαροπλαστικής, χωρίς όμως λήψη αναισθησίας, χειρουργικές τομές, ράμματα ή μετεγχειρητικές ουλές.

 

Επιπλέον, η  εξάλειψη των ρυτίδων στις περιοφθάλμιες και όχι μόνο περιοχές, δια μέσου της ενεργοποίησης των ελαστικών ινών, προκαλεί ενυδάτωση, αναδόμηση και λάμψη στην περιοχή.

 

vlefaroplastiki02Τα αποτελέσματά της μεθόδου της Αναίμακτης Βλεφαροπλαστικής είναι όχι μόνο το ίδιο αποτελεσματικά με αυτά του χειρουργείου, αλλά πηγαίνουν και ένα βήμα παραπέρα: ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ και τις ΡΥΤΙΔΕΣ γύρω από τα μάτια, όπως το «πόδι της χήνας», που ΔΕΝ διορθώνεται με το ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ.

 

Και φυςικά δεν απαιτείται χειρουργική επέμβαση και ράμματα, το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και επιτυγχάνεται αναίμακτα και χωρίς πόνο. Η εφαρμογή έχει Ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

 

Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική εφαρμόζεται από εξειδικευμένο ιατρό και απαιτεί  από μία έως τρεις συνεδρίες, για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για να γνωρίσετε το Κέντρο Αναίμακτης Βλεφαροπλαστικής, κάντε κλικ ΕΔΩ.

forma endiaferontos