• Τα νέα μας

6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης-Σας Ευχαριστούμε για τη Συμμετοχή σας

running team γενικής κλινικής1
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Στο πλευρό των περίπου 16.000 αθλητών, που έτρεξαν στον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, ήταν για ακόμη μια φορά η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, με το σύνθημα «Τρέχουμε για την υγεία».

Ως Επίσημος Υποστηρικτής Υγείας, συμμετείχε στη διοργάνωση με τρεις πλήρως εξοπλισμένες κινητές μονάδες ασθενοφόρων,  με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και με το running team «Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης» που αριθμούσε 156 άτομα.

Ευχαριστούμε θερμά τους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες που συμμετείχαν εθελοντικά και παρείχαν τις υπηρεσίες τους κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. 

Συγκεκριμένα, συμμετείχαν οι κκ: Γκούτζιος Θεόδωρος Καρδιολόγος, Μελάς Ιωάννης Ορθοπεδικός, Μπουτζέτης Θεόδωρος Παιδίατρος, Ντουλούλης Χρήστος Καρδιολόγος, Ροδοκαλάκης Γιώργος Ακτινολόγος, Τούλης Ευάγγελος Παθολόγος, Φαρδύς Ανδρέας Αναισθησιολόγος και οι νοσηλεύτριες Θεολογούδη Μαρία και Καλημέρη Αθανασία.

Η ενεργός παρουσία και η ιατρική μας υποστήριξη κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης είχε ως στόχο –μεταξύ άλλων- την ανάδειξη της σημασίας της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης στην υγεία τόσο των αθλητών όσο και όλων μας. 

Σημειώνεται ότι η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης εξειδικεύεται στην πρόληψη και αποκατάσταση αθλητικών τραυματισμών και κακώσεων, διαθέτοντας έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό.

 Η Euromedica Γενική Κλινική

Εδώ και 40 χρόνια η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο της υγείας σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, παρέχοντας υψηλής ποιότητας νοσηλευτικές και διαγνωστικές υπηρεσίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότεροι από 25.000 ασθενείς νοσηλεύονται κάθε χρόνο στις 247 κλίνες της Κλινικής, ενώ άλλοι 50.000 εξυπηρετούνται στα εξωτερικά ιατρεία και εργαστήρια. 

Διαθέτοντας επιστημονική εξειδίκευση και ιατρική τεχνολογία αιχμής, βρίσκεται σε 24ωρη ετοιμότητα για κάθε επείγον περιστατικό, ενώ νοσηλεύει κάθε ασθενή με ανθρώπινο και προσωπικό ενδιαφέρον.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης
Τηλ: 2310-895147
 
running team γενικής κλινικής 2
forma endiaferontos