25η Μαΐου Παγκόσμια Ημέρα Θυρεοειδούς

THYROID A3 EUROMEDICA GENIKI 1

 

Μήπως πάσχετε από απώλεια βάρους αλλά με αύξηση της όρεξης και παράλληλα έχετε αίσθημα ταχυκαρδίας, αδυναμία και εύκολη κόπωση; Ή, μήπως, αύξηση βάρους με σταθερή ή μειωμένη όρεξη, υπνηλία, και αύξηση χοληστερίνης; Σε κάθε περίπτωση, κρίνεται απαραίτητος ο έλεγχος από Ενδοκρινολόγο για την πιθανή διάγνωση νοσημάτων του θυρεοειδούς αδένα, τα οποία ταλαιπωρούν σήμερα εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο!

Οι παθήσεις του θυρεοειδούς, εάν δε διαγνωστούν και δεν αντιμετωπιστούν έγκαιρα, μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα με βαριές επιπλοκές από όλα τα συστήματα, όπως καρδιαγγειακά συμβάντα, απορρύθμιση του σακχαρώδη διαβήτη, βλάβες στο έμβρυο κατά την κύηση, υπογονιμότητα στον άνδρα και τη γυναίκα, διαταραχές στην έμμηνο ρύση κτλ. 

Τις τελευταίες δεκαετίες παρατηρείται αύξηση των παθήσεων του θυρεοειδούς σε παγκόσμιο επίπεδο και στη χώρα μας και αποτελούν συχνή αιτία νοσηρότητας, ενώ ανιχνεύονται, πλέον, και στα παιδιά, ειδικά όταν υπάρχει θετικό οικογενειακό ιστορικό.

Η EUROMEDICA Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης διαθέτει εξειδικευμένο Ιατρείο Ενδοκρινολογίας στελεχωμένο από συνεργάτες ιατρούς με πολυετή εμπειρία και επιστημονικό έργο. Η κλινική παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας όλων των εξετάσεων, εργαστηριακών και απεικονιστικών, που είναι απαραίτητες για την διάγνωση και παρακολούθηση των παθήσεων του θυρεοειδούς και καλύπτει πλήρως την αντιμετώπιση όλου του φάσματος των ενδοκρινολογικών παθήσεων. 


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στη EUROMEDICA Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης στο τηλέφωνο 2310 895147.

forma endiaferontos