Απαλλαγείτε οριστικά από τα γυαλιά σας...Σήμερα

unnamed

 

Στη EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ενδιαφερόμαστε για Εσάς και την Όρασή σας.

 

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση και στην αποτελεσματική θεραπεία των παθήσεων της όρασης, με τη συνεργασία ομάδας επιφανών οφθαλμιάτρων, δημιουργήσαμε το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

 

Η βασική αρχή που διέπει το κέντρο είναι η μεταφορά και η εφαρμογή της πιο σύγχρονης γνώσης και τεχνολογίας στη διαθλαστική χειρουργική laser, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της μυωπίας, της υπερμετρωπίας και του αστιγματισμού.

 

Έτσι σήμερα μπορείτε να απαλλαγείτε άμεσα από τα γυαλιά ή τους φακούς σας. Μπορείτε να απολαμβάνεται την υψηλότερη ποιότητα όρασης...χωρις εξαρτήσεις και με "συμβατό" κόστος.

 

Στην ιδιαίτερα προνομιακή τιμή που προσφέρουμε στο Μακεδονικό Διαθλαστικό για την περίοδο μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10%!

 

Σε κάθε ενδιαφερόμενο προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ διαγνωστικός έλεγχος για τη διευρεύνηση της καταλληλότητάς του για την επέμβαση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, και κλείσιμο ραντεβού καλείτε στο Μακεδονικό Διαθλαστικό Κέντρο Laser, Τ: 2310-264 111 καθημερινά 9.00 π.μ.-9.00 μ.μ. (εκτός Σαββάτου και Κυριακής).

forma endiaferontos