Φεβρουάριος Μήνας Κατά του Καρκίνου

 
unnamed 4
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ
 
Με αφορμή το μήνα κατά του καρκίνου η EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σε συνεργασία με τον σύλλογο γυναικών με καρκίνου του μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Νομού Θεσσαλονίκης, μας βοηθάει να φροντίσουμε την υγεία μας. Προσφέρει σε κάθε γυναίκα τη δυνατότητα για μία Δωρεάν Προληπτική Ιατρική Εξέταση από ειδικό ιατρό εξειδικευμένο στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.
 
Η εξέταση θα πραγματοποιείται καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στα εξωτερικά ιατρεία της Κλινικής από τις 6.00 μμ έως τις 9.00 μμ κατόπιν ραντεβού.
 
Για ραντεβού επικοινωνήστε με τα εξωτερικά ιατρεία της κλινικής ή καλέστε στα τηλέφωνα 2310 895136 & 2310 895161.
Ισχύει για όσα ραντεβού κλειστούν τηλεφωνικά μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου.
 
Οι εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 31 Μαρτίου, εφόσον τα ραντεβού έχουν κλειστεί πριν και την 29η Φεβρουαρίου.

Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΖΩΗΣ...ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑΣ» έχει στόχο την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση  για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.
 
Η EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, επιθυμούν να συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του προβλήματος που απασχολεί σήμερα χιλιάδες γυναίκες, παρέχοντάς τους το «έναυσμα» για την ανάπτυξη μίας συμπεριφοράς πρόληψης.
 
Σήμερα όλοι γνωρίζουμε ότι...
  • Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί τη συχνότερη μορφή καρκίνου που εμφανίζεται στις γυναίκες.
  • Στη διάρκεια της ζωής της, 1 στις 8 γυναίκες θα αναπτύξει καρκίνο στο μαστό.
  • Στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι εμφανίζονται 4500 νέα περιστατικά καρκίνου του μαστού ετησίως.
  • Η έγκαιρη και ολοκληρωμένη διάγνωση, η πιο ουσιαστική προστασία, αποτελεί υποχρέωση κάθε σύγχρονης γυναίκας.
  • Ο καρκίνος του μαστού αντιμετωπίζεται με επιτυχία εάν διαγνωσθεί έγκαιρα.
 
Η ολοκληρωμένη διαδικασία διαγνωστικού ελέγχου μαστού ξεκινάει από τον κλινικό έλεγχο, την εξέταση που σας προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ μέχρι και την 29η Φεβρουαρίου.
 
Παράλληλα το πρόγραμμα θα ενημερώνει τις γυναίκες της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής, σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, καθημερινά μέσω ίντερνετ και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
 
unnamed
 
Στη EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «λειτουργούμε» με την πίστη ότι η ενημέρωση και η πρόληψη μπορεί να σώσει ζωές.
 
Ο καρκίνος του μαστού έχει εξαιρετικά ποσοστά ίασης εάν διαγνωστεί έγκαιρα!
forma endiaferontos