ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ

unnamed
 

Με 40€  ΜΟΝΟ ένα Ολοκληρωμένο Έλεγχο Θυρεοειδούς Αδένα που περιλαμβάνει Υπερηχογράφημα και πλήρεις Εργαστηριακές Εξετάσεις  (TSH, T3, FT4, anti-TPO, anti-TG) και Εκτίμηση Αποτελεσμάτων απο Ιατρό.

 
Στα πλαίσια του προγράμματος "Αγαπήστε τη Ζωή σας....Αγαπήστε την Πρόληψη". Η EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, για το μήνα Νοέμβριο σας προσφέρει τη δυνατότητα για έναν Ολοκληρωμένο Προληπτικό Έλεγχο του Θυρεοειδούς Αδένα για να έχετε Πλήρη Εικόνα για τις πιο συχνές Διαταραχές της Σύγχρονης Εποχής, αυτές του Θυρεοειδούς Αδένα...
 
Ένα Πλήρη Προληπτικό Έλεγχο του Θυρεοειδούς Αδένα με Υπερηχογράφημα Θυρεοειδούς, Τ3, Τ4,TSH, Anti TPO, AntiTG και Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Ιατρό.
 
Ο Έλεγχος σας προσφέρεται στην τιμή των 40€.
 
Αναλυτικά το Ιατρικό Check Up περιλαμβάνει:
1.1.     Υπερηχογράφημα θυρεοειδούς,
1.2.     Τ3,
1.3.     Τ4,
1.4.     TSH,
1.5.     Anti TPO,
1.6.     AntiTG
1.7.     Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Ιατρό
 
Ο θυρεοειδής είναι ένας πολύ σημαντικός αδένας του σώματος τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες.
 
Διαχειρίζεται με ακρίβεια σημαντικές λειτουργίες του οργανισμού, ρυθμίζοντας τις καύσεις, την ανάπτυξη, το μεταβολισμό και έμμεσα την ψυχική μας υγεία και ισορροπία.
Επιτελεί τις βασικές βιολογικές δράσεις μέσω των ορμονών που παράγει. Οι πιο συχνές παθήσεις του θυρεοειδούς είναι ο υποθυρεοειδισμός, ο υπερθυρεοειδισμός και η βρογχοκήλη.
Η διάγνωση των διαταραχών γίνεται με μία απλή αιματολογική εξέταση που περιλαμβάνει την μέτρηση των θυρεοειδικών ορμονών και των αντισωμάτων, καθώς και με τον υπέρηχο θυρεοειδούς.
 

Για περισσότερες πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού, καλέστε στο 2310 895 200 και 2310 895 260.

forma endiaferontos